DÍZELMOTOR FELÚJÍTÁS

A motorok javítását teljes körűen telephelyünkön tudjuk elvégezni. Műhelyünkbe kamionok és munkagépek is be tudnak állni, motordiagnosztikára és motorjavításra. Adagolók le-, felszerelésére, szükség esetén motorok ki-, beszerelésére.

A motorok szétszerelését követően az alkatrészeket elmossuk, a fődarabokat magasnyomású forróvizes mosóval, a kisebb alkatrészeket pedig vegyszeres tisztítóval mossuk. Ezt követően minden alkatrészt alaposan bevizsgálunk, bemérünk, majd összeállítjuk az árajánlatot, amely tartalmazza a javítás munkadíját, és a beépítésre kerülő alkatrészek árát és jelezzük a várható javítási időt, amennyiben a vevő az ajánlatunkat elfogadja, a tényleges javítást ezután kezdjük.

A motorok felújítását gyári technológia szerint végezzük, a motorok javításához rendelkezünk komplett gépműhellyel, így az összes gépi munkát saját műhelyünkben tudjuk elvégezni. Adagolós műhelyünkben minden motor felújításánál bevizsgáljuk az adagolókat, injektorokat, a teljes üzemanyag rendszert és a szükséges javításokat elvégezzük.